Webdesign

Solca IT webdesign, redesign of een “standaard” template? Solca IT geeft u de keuze!
Voor een professionele website zijn twee dingen zeer belangrijk: design en functionaliteit. Uw website moet dezelfde herkenbare uitstraling krijgen als uw bedrijf.
Het haat immers om het visitekaartje van uw bedrijf.

Standaard template (design)
Solca IT kan voo u een website ontwikkelen aan de hand van een bestaande template die wij zullen voorzien van uw kleuren en logo.
Daarvoor kunt u zelf een template zoeken op het internet of wij kunnen dat voor u doen. Naast het aanpassen van de template zullen wij ook de eerste opmaak voor uw website voor onze rekening nemen.
Nadat u de website in gebruik hebt genomen kunt u zelf uw website onhouden. Uiteraard krijgt u voor de oplevering tekst en uitlet over de mogelijkheden ban het beheersysteem.

Uniek design
Wilt u een website die niemand anders heeft, dan kiest u voor een uniek design.
Nadat u tevreden bent met het aangeleverde design, zullen wij het design omzetten naar een template geschikt voor joomla!.
Nadat Solca IT uw website heeft opgeleverd kunt u zelf uw website onderhoude. Uiteraard krijgt u voor de oplevering tekst en uitleg over de mogelijkheden van het beheersysteem.
Een uniek design is maatwerk, want elke opdracht is weer anders. Informaar naar de mogelijkheden!

Huidige website omzetten naar een CMS

Solca IT kan ook uw huidige website omzetten naar een beheerbaar systeem. Zo kunt u met uw Eigen dsign een offerte opstellen.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Functionaliteit
Naast design is Functionaliteit zeer belangrijk voor uw website. Bezoekers moeten gemakkelijk hun weg kunen vinden en de gewenste inforematie snel kunnen benaderen.
Wij zullen daarom samen met u onder andere juiste menustructuur opzetten.
Tevens kunt u uw website uitbreiden met extensies zoals bijvoorbeeld een webshop.

Hosting
Hosting van websites en e-mail wordt door ons zelf beheerd in samenwerking met Spothost.