Webdesign

 

Solca IT webdesign, redesign of een "standaard" template? Solca IT geeft u de keuze...

Voor een professionele website zijn twee dingen zeer belangrijk: design en functionaliteit. Uw website moet dezelfde herkenbare uitstraling krijgen als uw bedrijf. Het gaat immers om het visitekaartje van uw bedrijf.

 

 

Standaard template (design)
Solca IT kan voor u een website ontwikkelen aan de hand van een bestaande template die wij zullen voorzien van uw kleuren en logo. Daarvoor kunt u zelf een template zoeken op het internet of wij kunnen dat voor u doen. Naast het aanpassen van de template zullen wij ook de eerste opmaak voor uw website voor onze rekening nemen. Nadat u de website in gebruik hebt genomen kunt u zelf uw website onderhouden. Uiteraard krijgt u voor de oplevering tekst en uitleg over de mogelijkheden van het beheersysteem.

 

Uniek design
Wilt u een website die niemand anders heeft, dan kiest u voor een uniek design.
Nadat u tevreden bent met het aangeleverde design, zullen wij het design omzetten naar een template geschikt voor Joomla!. Nadat Solca IT uw website heeft opgeleverd kunt u zelf uw website onderhouden. Uiteraard krijgt u voor de oplevering tekst en uitleg over de mogelijkheden van het beheersysteem.

Een uniek design is maatwerk, want elke opdracht is weer anders. Informeer naar de mogelijkheden!

 

Huidig website omzetten naar een CMS 


Solca IT kan ook uw huidige website omzetten naar een beheerbaar systeem. Zo kunt u met uw eigen design gebruik maken van de gebruiksvriendelijkheid. Aangezien elk design anders is, zullen wij aan de hand van uw huidige design een offerte opstellen.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Functionaliteit
Naast design is functionaliteit zeer belangrijk voor uw website. Bezoekers moeten gemakkelijk hun weg kunnen vinden en de gewenste informatie snel kunnen benaderen. Wij zullen daarom samen met u onder andere de juiste menustructuur opzetten.

Tevens kunt u uw website uitbreiden met extensies zoals bijvoorbeeld een webshop.

 

Hosting

Hosting van websites en e-mail wordt door ons zelf beheerd in samenwerking met Spothost.

Copyright 2012 | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Designed by Solca IT