Beveiliging

Beveiliging van informatiesystemen begint met het maken van een beveiligingsplan. Hierin staat beschreven wie welke informatie mag raadplegen. Ook staat hier beschreven hoe belangrijk het is om bepaalde informatie te beveiligen tegen raadpleging of wijziging door onbevoegden.

Natuurlijk wil elke organisatie zijn gegevens goed beveiligen. Er zal echter altijd een afweging gemaakt moeten worden tussen de waarde van de te beveiligen informatie en de kosten die het beveiligen van die informatie met zich mee brengt.

Na de implementatie van beveiliging in uw organisatie is het belangrijk om de informatiesystemen periodiek te toetsen aan het beveiligingsplan.

Solca IT kan u helpen met het opzetten van een beveiligingsplan en met het uitvoeren en technisch implementeren hiervan.

Weet u zeker dat uw belangrijke bedrijfsdata veilig is?

Eén op de drie Nederlandse bedrijven is dit jaar slachtoffer geworden van incidenten met de beveiliging van vertrouwelijke informatie op computers. Het gaat niet alleen om het hacken van websites, maar ook om het zogeheten phishing.

Copyright 2012 | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Designed by Solca IT